lørdag den 19. april 2014

Kokosmakroner

Klassisk gammeldags kokosmakron…
Moderne nem at bage

Ingredienser 15-20 stk

300 g kokosmel

250 g sukker
3 æg
100 g marcipan (kan udelades)
revet citronskal fra 1 citron

mørk chokolade til bunden

Opskrift

Bland kokos, sukker, æg, revet marcipan og
citronskal. Undlader du marcipan, så vil jeg foreslå
at du tilsætter 300 g sukker istedet for 250g
Rør det hele godt sammen (ca. 5 min), gerne i en
røremaskinemen, men en håndmixer er også fin.
Stil kokosmassen i køleskabet i ca. 1 time

Form herefter små toppe
(lidt vand på fingrene kan gøre det nemmere)
…et lille Blomsterberg tip

Bag toppene på bagepapir ved 180 grader i ca
12 min, til de er gyldne.
Lad dem køle helt, evt i køleskab.

Smelt chokoladen over vandbad og dyp bundene i.
Lad chokoladen stivne i køleskab.

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar