onsdag den 8. august 2012

Choko-Cheesecake-Karamel muffins

Chokoladekage med cheesecake ovenpå, på toppen er karamel og
chokolade-topping og nødder.

Opskrift til 18 stk

Chokoladekage-dej:
1 1/2 cup mel
1 cup sukker
1/4 cup kakaopulver
1/2 teske salt
1 spiseske Natron
1/3 cup neutral olie
1 cup vand
1 spiseske eddike (evt. frugt eddike)
1 teske vanillesukker

Cheesecake:
225 g Philadelphia ost
1/4 cup sukker
1 æg

Chokoladekage:
Tænd ovnen på 175 grader
Bland alle tørre ingredienser i en skål
Bland alle våde ingredienser i en anden skål
Bland det tørre og det våde til en jævn dej.
Fyld muffinforme 1/3 op.

Cheesecake:
Bland Philadelphiaost, sukker og æg fordel dejen
ovenpå chokoladedejen med en lille ske.

Bages i ca. 20-22 min.
Køles af.

Pynt:
Karamel

Smelt 14 karameller eller 3 karamelstænger
i 3 spiskeskeer piskefløde, evt i mikroovn
1,5-2 min, rør rundt

Chokolade

Smelt 1/2 cup chokolade og 3 spiseskeer piskefløde
evt i mikroovn 1,5-2 min. Rør rundt.

Fordel karamel og chokolade over kagerne
of drys med hakkede nødder.


 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar