Opskrift til 18 stk
Chokoladekage-dej: 1 1/2 cup mel 1 cup sukker 1/4 cup kakaopulver 1/2 teske salt 1 spiseske Natron 1/3 cup neutral olie 1 cup vand 1 spiseske eddike (evt. frugt eddike) 1 teske vanillesukker
Cheesecake: 225 g Philadelphia ost 1/4 cup sukker 1 æg
Chokoladekage: Tænd ovnen på 175 grader Bland alle tørre ingredienser i en skål Bland alle våde ingredienser i en anden skål Bland det tørre og det våde til en jævn dej. Fyld muffinforme 1/3 op.
Cheesecake: Bland Philadelphiaost, sukker og æg fordel dejen ovenpå chokoladedejen med en lille ske.
Bages i ca. 20-22 min. Køles af.
Pynt: Karamel
Smelt 14 karameller eller 3 karamelstænger i 3 spiskeskeer piskefløde, evt i mikroovn 1,5-2 min, rør rundt
Chokolade
Smelt 1/2 cup chokolade og 3 spiseskeer piskefløde evt i mikroovn 1,5-2 min. Rør rundt.
Fordel karamel og chokolade over kagerne of drys med hakkede nødder.
|
Ingen kommentarer:
Send en kommentar